deputata-z-energodara-pidozryuyut-u-spivpratsi-z-okupantami

Депутата з Енергодара підозрюють у співпраці з окупантами

 • 72120 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. За те, що очолив незаконний орган влади в окупованому Енергодарі, у колабораціонізмі підозрюється місцевий депутат, повідомили в Офісі Генпрокурора, пише УНН.

Цитата

"За даними слідства, наприкінці березня 2022 року під час тимчасової окупації Енергодара місцевий депутат добровільно погодився зайняти посаду у незаконно створених військовою адміністрацією рф органах влади. Про своє призначення «главою общественного совета самоорганизации города Энергодар» підозрюваний повідомив мешканцям міста у відеозверненні через мережу Інтернет. Наразі «посадовець» активно забезпечує виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій", - вказали у прокуратурі.

Деталі

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру у колабораційній діяльності ( ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Раніше

Енергодарський міський голова Дмитро Орлов повідомив, що в Енергодарі депутат від партії ОПЗЖ Андрій Шевчик створив так звану "народну раду", яка не має жодного стосунку до юрисдикції України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Армія рф вдарила по Куп'янську: загорілась котельня

     • 31937 переглядiв

    Новини по темі

    "Карма – штука жорстока": Подоляк про вибухи на складах рф

     • 128409 переглядiв

    З Києва запустять додатковий поїзд до польського Хелма

     • 166188 переглядiв