derzhribagentstvo-prokomentuvalo-zatrimannya-gromadyan-ukrayini-v-azovskomu-mori

Держрибагентство прокоментувало затримання громадян України в Азовському морі

 • 15022 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Держрибагентство спільно з Міністерством закордонних справ України та низкою інших органів державної влади працюють над з’ясуванням обставин щодо затримання рибальського човна із чотирма громадянами України на борту в Азовському морі. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Держрибагентства.

Так, Держрибагентство нагадує, що за оперативною інформацією, 15 лютого поточного року в акваторії Азовського моря російською стороною затримано рибальський човен із чотирма громадянами України на борту.

"Держрибагентство спільно з Міністерством закордонних справ України та низкою інших органів державної влади працюють над з’ясуванням обставин даного випадку та у межах компетенції вживатиме подальших заходів для якнайшвидшого повернення затриманих громадян на територію України", - йдеться у повідомленні.

Також, Державне агентство рибного господарства України вчергове підтверджує принципову позицію щодо незмінності закріпленого в Конституції України та міжнародно визнаного статусу Автономної Республіки Крим та м. Севастополь як невід’ємної частини суверенної території України.

Нагадаємо, Денісова вимагає від омбудсмена РФ пояснень щодо арешту українських рибалок.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині чадним газом отруїлось троє дітей

     • 11204 переглядiв

    За добу у столиці в ДТП травмувалися 14 людей

     • 18341 переглядiв