desantniki-rezervisti-stribali-z-parashutami-na-zhitomirschini

Десантники-резервісти стрибали з парашутами на Житомирщині

 • 64848 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. На Житомирщині резервісти Десантно-штурмових військ Збройних сил України здійснили стрибки з парашутом. Про це в Facebook повідомило командування ДШВ ЗСУ, передає УНН.

Особовий склад оперативного резерву першої черги, який проходять навчальні збори на базі навчального центру ДШВ на Житомирщині, здійснив стрибки з парашутом.

Спершу здобували навички на полігоні, а потім використовували їх у повітрі. Підготовку проходили всі без виключення, однак десантувалися за власним бажанням.

"Головне – чітко виконувати всі команди інструкторів, випускаючого та його помічника, бути впевненим у своїх діях, які ми під час тренувань довели до автоматизму", - прокоментував молодший сержант запасу Дмитро.

"Першоразники" здійснили стрибок з висоти 800 метрів, а їх досвідчені товариші – з висоти 600 метрів. Разом з резервістами стрибки здійснювали військовослужбовці військових частин ДШВ Житомирського гарнізону. Особовий склад бойових підрозділів десантувався зі зброєю.

Нагадаємо, військовослужбовці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, згідно з планом бойової підготовки, здійснили парашутні стрибки на воду.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Єдина горила в Україні відзначила своє 45-річчя

     • 50471 переглядiв

    Ізраїль показав неопубліковані рукописи Кафки

     • 10581 переглядiв

    Штормове попередження оголосили по Києву та області

     • 15427 переглядiв

    Україна імпортувала з РФ товарів на 4,4 млрд доларів

     • 13408 переглядiв