detali-iranskikh-droniv-vigotovili-pislya-povnomasshtabnogo-vtorgnennya-rf-gur

Деталі іранських дронів виготовили після повномасштабного вторгнення рф – ГУР

 • 171637 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Українська воєнна розвідка знайшла інформацію, яка може свідчити, що іранські безпілотники виготовляли і постачали в росію після 24 лютого. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Василь, передає УНН із посиланнмя на пресслужбу ГУР.

Цитата

“Гвинт безпілотника Mohajer-6 був виготовлений тільки в лютому цього року. Це тільки виготовлений. А ще був потрібен час, щоб його доставити до російської федерації. Тобто вони були доставлені в цьому році”, – розповів Василь.

За його словами, іранський Mohajer зібраний із деталей, вироблених в різних країнах. Більшість комплектуючих зі США. Також безпілотник має австрійський двигун та японську камеру.

“Жодних російських елементів ми тут не знайшли. На одному елементі є напис і на фарсі (сучасна перська мова, має статус офіційної в Ірані, Афганістані, Таджикистані). Камера видимого діапазону – Японія. Лазерний дальномір – китайського виробництва. Авіаційна бомба іранського виробництва”, – сказав представник ГУР.

Нагадаємо

Українська розвідка повідомляла, що іранські розвідувально-ударні безпілотники Mohajer-6 значно програють своїм конкурентам за характеристиками.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Готівковий курс гривні за місяць зміцнився на 2,6%

     • 297984 переглядiв

    Луганщина: Гайдай анонсував успіхи ЗСУ на двох напрямках

     • 341204 переглядiв

    Книжки видавництва «Лабораторія» ексклюзивно зʼявляться на MEGOGO

     • 640735 переглядiв

    Україна повернула тіла ще 38 загиблих військових

     • 222708 переглядiв

    Дрони, авто й зимова гума: Parimatch продовжує посилювати ЗСУ

     • 283447 переглядiв