dlya-uniknennya-povtorennya-agresiyi-potribna-demilitarizovana-zona-v-100-km-u-rf-podolyak

Для уникнення повторення агресії потрібна демілітаризована зона в 100 км вглиб рф - Подоляк

 • 420969 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Для того, щоб уникнути повторення агресії, ключовою темою повоєнного устрою має стати запровадження демілітаризованої зони в 100-12 кілометрів вглиб території росії. Про це заявив радник Офісу президента України Михайло Подоляк у Twitter, передає УНН.

Цитата

"Для забезпечення реальної безпеки жителів Харківської, Чернігівської, Сумської, Запорізької, Луганської та Донецької областей і захисту їх від обстрілів обов’язковим буде запровадження демілітаризованої зони в 100–120 км на території Бєлгородської, Брянської, Курської, Ростовської республік", - написав він.

Деталі

За словами Подоляка, встановлення таких запобіжників для уникнення повторення агресії в майбутньому має стати "ключовою темою повоєнного устрою". Він додав, що, ймовірно, це має відбутися на першому етапі з обовʼязковим міжнародним контрольним контингентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Демілітаризована зона до бєлгорода" - військовий експерт про умови нашої безпеки після Перемоги

Нагадаємо

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що війна в Україні може закінчитись до кінця 2023 року, якщо вчасно прийде достатня кількість західної зброї.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві та області знову повітряна тривога

     • 1532567 переглядiв