do-13-paketa-sanktsii-proty-rf-potrapyly-maizhe-200-yurydychnykh-ta-fizychnykh-osib-borrel

До 13-го пакета санкцій проти рф потрапили майже 200 юридичних та фізичних осіб - Боррель

 • 25841 переглядiв

ЄС погодив свій 13-й пакет санкцій проти росії проти близько 200 фізичних та юридичних осіб, спрямованих проти організацій, що допомагають росії обходити торговельні санкції.

У новому пакеті санкцій проти росії під обмеження потраплять майже 200 фізичних та юридичних осіб. Про це розповів Верховний представник ЄС з питань закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель на своїй сторінці у соцмережі Х, пише УНН.

Деталі 

Ми маємо домовленість про 13 пакет (санкцій - ред.). Ми додаємо майже 200 фізичних та юридичних осіб до нашого пакета, завдяки чому список ЄС перевищить 2000

- заявив Боррель.

За його словами, новий пакет санкцій спрямований зокрема проти організацій, які допомагають росії обходити санкційні обмеження у торгівлі. 

Нагадаємо

Головування Бельгії у Раді ЄС заявило, що ЄС погодив свій 13-й пакет санкцій проти рф, який буде затверджений 24 лютого, в річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Новий пакет санкцій ЄС до роковин війни спрямований проти російських військових та технологічних компаній - Euractiv09.02.24, 13:27

Популярні

Новини по темі