do-kintsya-roku-kiyiv-otrimaye-200-novikh-suchasnikh-avtobusiv-klichko

До кінця року Київ отримає 200 нових сучасних автобусів – Кличко

 • 15670 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. До кінця цього року Київ отримає 200 нових сучасних автобусів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн пресконференції, передає УНН з посиланням на пресслужбу КМДА.

"Ми оновлюємо парк громадського транспорту столиці. Навіть в умовах боротьби з пандемією та кризи, що вона спричинила. До кінця цього року місто отримає 200 нових сучасних автобусів. 80 – довжиною 12 метрів та 120 автобусів довжиною майже 19 метрів. Усі автобуси з низьким рівнем підлоги, що відповідає вимогам перевезення маломобільних пасажирів. Поставки відбудуться на умовах лізингу. Першу партію – близько 100 автобусів – ми очікуємо отримати вже в жовтні. Решту – до кінця року", – повідомив Кличко.

За його словами, обмеження, які уряд запровадив через потрапляння столиці у "помаранчеву" зону, на графік роботи громадського транспорту не вплинуть. І закликав киян дотримуватися необхідних правил у громадському транспорті.

Також повідомляється, що щодня на маршрути в столиці виходять: 350 автобусів, майже 330 тролейбусів та понад 260 трамваїв комунального підприємства "Київпастранс".

Нагадаємо, Київ потрапив до "помаранчевої" зони карантину.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    До кінця року Київ отримає 200 нових сучасних автобусів – Кличко

     • 15670 переглядiв

    Марченко назвав основні параметри і пріоритети Бюджету-2021

     • 14623 переглядiв