do-rozrobki-metodiki-monitoring-tilovogo-zabezpechennya-armiyi-zaluchat-inozemnikh-partneriv-ministr-oboroni

До розробки методики моніторинг тилового забезпечення армії залучать іноземних партнерів – міністр оборони

 • 879506 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Планується розробка нової методики моніторингу тилового забезпечення армії. Про це за наслідками участі у засідання парламентських комітетів повідомив міністр оборони України Олексій Резніков, передає УНН з посиланням на повідомлення міністра у Фейсбук.

Цитата

«На засіданні антикорупційного комітету ми домовились з Рахунковою палатою ВРУ, що вона звернеться до партнерських контрольних установ за кордоном. Мета - спільно створити методику, яка допоможе у прозорий та зрозумілий для наших партнерів спосіб організувати моніторинг та перевірки тилового забезпечення, а також забезпечення зброєю. Щоб партнери автоматично сприймали результати таких перевірок», - повідомив міністр.

Він повідомив, що наразі вже впроваджену «натівську логістичну програму Logfas та розроблене західними партнерами ПЗ «Коровай» для формування у прозорий спосіб потреб ЗСУ».

«Ми будемо невпинно рухатись, щоб підтримувати високий рівень взаємної довіри з нашими партнерами. Адже від цього залежить, в тому числі, постачання зброї та загальна стійкість нашої оборони», - додав міністр.

Крім того, Резніков повідомив, що підтримав ідею нардепів про більшу прозорості закупівель в оборонці, однак, з урахуванням небезпеки розкриття чутливої для ЗСУ інформації. Він наголосив, що кошти платників податків мають працювати на оборону з максимальною ефективністю.

Міністр також повідомив, що ведуться напрацювання заміни системи вибору харчування за системою каталогів на систему меню, яка суттєво знизить корупційні ризики. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі