dorozhnya-karta-individualnikh-sanktsiy-prezident-pro-pidgotovku-individualnikh-sanktsiy-dlya-propagandistiv-ta-pribichnikiv-kremlya

Дорожня карта індивідуальних санкцій: Президент про підготовку санкцій для пропагандистів та прибічників Кремля

 • 209634 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив про підготовку індивідуальних санкцій для пропагандистів та прибічників Кремля, інформує УНН.

Цитата

“Готуємо ґрунт для того, щоб поширити світову санкційну політику на всіх російських пропагандистів, так званих лідерів думок і представників шоу-бізнесу, які підтримують чи виправдовують терор”, — заявив Президент.

Деталі

Міжнародна робоча група з питань санкцій проти країни-агресора, яку очолюють Майкл Макфол і Андрій Єрмак, підготувала Дорожню карту індивідуальних санкцій. Підготувала базовий перелік усіх тих, хто причетний до поширення наративів, без яких російський терор неможливий.

“Також різні російські інформаційники та зірки залучені до виправдовування злочинної спроби анексії нашої території та мобілізації на війну проти нас, проти України. Абсолютно всі такі особи мають отримати повний пакет індивідуальних санкцій, щоб узагалі нічого не могли робити у світі. Працюємо над цим”, – додав Зеленський.

Нагадаємо

В Україні запровадили санкції проти низки зірок - як російських, так і українських. У списку опинились Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Анна Сєдокова та інші українські та російські зірки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли 11 разів прикордоння Сумської області

     • 124326 переглядiв