dosch-bibliynikh-masshtabiv-fort-loderdeyl-u-floridi-zalilo-rekordnimi-opadami

Дощ "біблійних масштабів": Форт-Лодердейл у Флориді залило рекордними опадами

 • 1166611 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Понад 60 см дощу призвели до зупинки Форт-Лодердейла в середу, закриття міського аеропорту, зупинки водіїв на затоплених вулицях, призупинення залізничного сполучення та затоплення аварійно-рятувальних служб. Про це інформує ABC News, пише УНН.

Деталі

Водії, що потрапили в повені, завалили офіс шерифа округу Броуард дзвінками до служби екстреної допомоги. В офісі порадили мешканцям, що застрягли, не дзвонити в їхній офіс, запропонувавши натомість «викликати компанію з евакуації».

Раптова повінь у середу та постійні дощі стали несподіванкою для багатьох місцевих жителів, незважаючи на те, що штат звик до щоденних злив і сильних вітрів від ураганів.

Згідно з попереднім звітом Національної метеорологічної служби, місто було затоплено під 66 см дощу менш ніж за 24 години, встановивши новий рекорд для 24-годинного дощу у штаті.

У Форт-Лодердейлі оголошено надзвичайний стан.

Через сильний і концентрований дощ державні школи округу Броуард закрилися в четвер. Погода також спонукала міжнародний аеропорт Форт-Лодердейл-Голлівуд призупинити польоти. В'їзди та виїзди наземного транспорту через затоплення стали «непрохідними».

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Твіттері вводиться монетизація контенту – Ілон Маск

     • 979169 переглядiв

    Apple веде переговори про виробництво MacBook в Таїланді - Nikkei

     • 913942 переглядiв