dtp-na-stolichniy-azs-vodiyu-audi-povidomleno-pro-pidozru

ДТП на столичній АЗС: водію Audi повідомлено про підозру

 • 726327 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Водію автомобіля Audi TT, після аварії та пожежі на столичній АЗС 9 липня, повідомлено про підозру за фактом ДТП зі смертельними наслідками, повідомили у Київській міській прокуратурі у вівторок, пише УНН.

Цитата

"За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру 21-річному водієві за фактом ДТП зі смертельними наслідками, яка сталася через зіткнення автомобіля з АЗС (ч. 2 ст. 286 КК України)", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Згідно з матеріалами слідства, "9 липня 2023 року близько 15 години 21-річний водій автомобіля "Audi TT", рухаючись з перевищенням швидкості по Броварському проспекту, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та здійснив зіткнення з заправною колонкою АЗС".

Удар спричинив масштабну пожежу на території автозаправної станції. Приміщення АЗС та наземне обладнання згоріло повністю.

Внаслідок дорожньої пригоди постраждало троє осіб - водій та 17-річний пасажир Audi, а також оператор АЗС. Їх госпіталізували з опіками різного ступеня тяжкості.

Пасажир Audi від отриманих травм помер в лікарні 13 липня.

"Водію Audi повідомлено про підозру за фактом ДТП зі смертельними наслідками та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу. Наразі підозрюваний перебуває в лікарні", - вказали у прокуратурі.

Нагадаємо

9 липня у Дніпровському районі Києва на одній з АЗС автівка марки Audi влетіла на территорію АЗС, де врізалася в заправну колонку. Це спричинило пожежу.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    ДТП на столичній АЗС: водію Audi повідомлено про підозру

     • 726327 переглядiв

    "Скіфське золото" збираються зберігати у київському музеї

     • 550245 переглядiв