dtp-z-artistkoyu-z-dizel-shou-u-merezhi-zyavilosya-video-pered-poyizdkoyu-v-avtobusi

ДТП з артисткою з "Дізель шоу": у мережі з'явилося відео перед поїздкою в автобусі

 • 32290 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН.  У соціальних мережах з'явився відеозапис, на якій зафіксовані останні моменти з акторами "Дизель шоу" перед поїздкою в автобусі, який потрапив в ДТП. Про це повідомляє УНН з посиланням на Іnstagram-акаунт my03space

Відповідне відео знімав актор "Дизель Шоу" Олег Іваниця. 

Нагадаємо, сьогодні в столиці пройшла церемонія прощання з актрисою "Дизель Шоу" Мариною Поплавською, яка загинула вчора в дорожньо-транспортній пригоді.

Вчора, 20 жовтня, актриса шоу Марина Поплавська загинула в ДТП по дорозі зі Львова до Києва, ще два актори госпіталізовані "без загроз для життя".

За попередніми даними, водій автобуса "Неоплан", в якому їхали артисти "Дизель шоу", не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем. За даними поліції, ДТП сталося о 5:55 на 28 км автотраси Київ-Чоп біля села Мила.

Переглянути цей допис в Instagram

Все еще веселые и счастливые Дизель Шоу.... Показывают автобус в котором сегодня погибла Поплавская Марина Францевна.... Если бы она не ехала впереди рядом с водителем то может быть и выжила как и остальные... НО пришел час Марины вернуться домой на Небеса... Нам остается только тут на Земле молиться,помнить,любить ее... #маринапоплавская#поплавская#дизельшоу#актриса#учитель#украина#россия#киев#самара#житомир#львов

Допис, поширений Публичный Человек (@my03space)

Українські Національні Новини

Суспільство