dubinskiy-zelenskogo-kupayut-v-uyavnikh-uspikhakh

Дубінський: Зеленського купають в уявних успіхах

 • 15992 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Оточення Президента України Володимира Зеленського, замість того, що б займатися поліпшенням життя громадян, купають Главу держави в "уявних успіхах". Про це в ефірі телеканалу "НАШ" заявив народний депутат України Олександр Дубинський, інформує УНН.

Цитата:

"Що сталося замість того, що б ці зусилля (зусилля по виключенню Дубинського з фракції "Слуга народу" - ред.) були спрямовані в позитивне русло. Люди, які обсіли, відстояли, прийшли - вони купають Президента в уявних успіхах. Що таке уявні успіхи? У нас росте економіка, Шмигаль у нас звітує про безпрецедентне зростання роздрібної торгівлі, тому що ціна на газ виросла, і тому що маски подорожчали в чотири рази. Все стоїть, а роздрібна торгівля зростає. Якщо розбиратися в успіхах - їх немає", - заявив нардеп.

Деталі

Так само Дубінський припустив, що і у "Великому будівництві" не все прозоро.

"Якщо копнути "Велике будівництво", цим хтось повинен позайматися, якщо порахувати кількість доріг, які будуються за мільярди бюджетних грошей і потім перерахувати їх у години роботи тих же самих катків та іншої будівельної техніки, то ви зрозумієте, що вона повинна працювати 46 годин на добу", - додав Дубинський.

Доповнення

Вчора, 1 лютого, народного депутата Олександра Дубінського виключили з фракції "Слуга народу".

Сам же Дубінський заявив, що це маніпулятивний результат, який необхідний конкретним людям в Офісі Президента і Парламенті.

Уже сьогодні Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков офіційно оголосив про виключення народного депутата України Олександра Дубінського зі складу пропрезидентської фракції "Слуга народу", таким чином монобільшість стала меншою.

Що було раніше

Раніше стало відомо, що США ввели санкції стосовно деяких українських та організацій, Дубінський потрапив в цей список.

Нардеп у відповідь заявив про "помилкові доноси", а також запевнив, що його реакція буде мати юридичний характер.

Українські Національні Новини

Політика