eksperti-profinvestment-rozpovili-yak-vibrati-kriptovalyutnu-birzhu-dlya-ukrayini

Експерти Profinvestment розповіли, як вибрати криптовалютну біржу для України

 • 341656 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Популярність криптовалют в Україні зростає, а з ними і потреба в якісних, зручних і безпечних криптобіржах. Ринок заповнений величезною кількістю платформ, кожна з яких має свої переваги та недоліки.

Експерти Profinvestment розповіли, як вибрати біржу для України – розглянемо кілька ключових чинників, на які слід зважати під час оцінювання торговельних майданчиків.

Фактори вибору криптовалютної біржі

При виборі криптобіржі для українців слід звертати увагу на такі аспекти:

  • Репутація. Рекомендується перевірити репутацію біржі, ознайомитися з відгуками та дослідити її історію роботи. Основні червоні прапори: зломи, пропажа коштів, відсутність ліцензій.
  • Комфорт для українських користувачів. Переконайтеся, що платформа підтримує вашу мову і пропонує способи депозиту та виведення коштів у гривнях через місцеві банки та платіжні системи. Добре, якщо підтримка може спілкуватися українською.
  • Умови торгівлі. Комісії, ліміти на поповнення і виведення. Переконайтеся, що вони відповідають вашим потребам. Наприклад, якщо мінімальний депозит 300 дол., то завести 100 дол. не вийде.
  • Верифікація. Багато бірж просять дані паспорта, загалом це нормальна практика в межах боротьби з відмиванням грошей, але за умови, що платформа надійна і відома.
  • Регулювання та юрисдикція. Платформа має бути офіційно зареєстрована. Інформацію про реєстрацію, правила та заборони можна знайти в умовах (Terms of use) платформи.

З огляду на ці фактори та низку інших (інтерфейс, демо-рахунок, тобто пробний обліковий запис для безкоштовного тренування без вкладень реальних коштів), можна ухвалити рішення про вибір біржі криптовалют в Україні.

Способи поповнення і виведення з криптобірж в Україні

Зручний спосіб поповнення рахунку – шляхом обміну з іншими трейдерами через p2p обмінник. Такий варіант має найширший вибір способів оплати.

Деякі майданчики також пропонують купівлю монет або поповнення фіатних рахунків такими методами:

  • Банківські картки або перекази (рідко, через урядові заборони).
  • Місцеві платіжні системи, такі як LiqPay.
  • Глобальні ЕРС, як-от PayPal, WebMoney, Skrill і Neteller.

Важливо перевірити, які способи підтримує біржа, варіанти можуть істотно відрізнятися. І завжди залишається варіант криптовалютного депозиту шляхом переказу з особистого криптогаманця.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Світові ціни на нафту наближаються до найвищих за рік

     • 408682 переглядiв

    Краматорськ зазнав ще одного ракетного удару армії рф

     • 421702 переглядiв