eksprezidenta-frantsiyi-yakomu-94-roki-zvinuvatili-u-nedavnikh-seksualnikh-domagannyakh

Експрезидента Франції, якому 94 роки, звинуватили у недавніх сексуальних домаганнях

 • 13806 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Журналістка німецького телеканалу WDR Анн-Катрін Штрак звинуватила колишнього президента Франції 94-річного Валері Жискар д’Естена в сексуальних домаганнях у 2018 році. Скарга була подана ще 30 березня. Про це повідомляє УНН з посиланням на Радіо Свобода і AFP.

Інцидент стався в грудні 2018 року. За словами німецької журналістки, під час інтерв’ю Валері Жискар д’Естен поклав свою руку на її сідниці. Анн-Катрін Штрак стверджує, що це сталося тричі.

Дії колишнього президента Франції, члена Конституційної ради республіки, нині 94-річного Валері Жискар д’Естена перевірятиме бригада з боротьбизі злочинами, скоєними проти приватних осіб.

Адвокат Жискар д’Естена відмовився коментувати цю інформацію.

"Я рада дізнатися, що міністерство прийняло мою скаргу до розгляду і вирішило почати розслідування", – заявила Анн-Катрін Штрак. Вона вважає, що "всі повинні знати, що колишній президент республіки сексуально домагався до журналістки".

18 грудня 2018 року Штрак приїхала зі своєю знімальною групою в паризьке бюро колишнього президента, щоб взяти інтерв’ю до сторіччя колишнього канцлера ФРН Гельмута Коля. Наприкінці інтерв’ю Штрак попросила Жискар-д'Естена про спільну фотографію з ним для всіх учасників знімальної групи.

Під час фотографування експрезидент обійняв журналістку і поклав свою руку на її сідниці. Потім він повторив цей жест під час другого фотографування, а потім, коли показував їй свої архівні фотографії.

Нагадаємо, Харві Вайнштейна засудили до 23 років в'язниці за сексуальні домагання.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ФІБА назвала терміни проведення ЧС-2023

     • 12831 переглядiв

    На Дніпропетровщині згоріли господарчі споруди

     • 10888 переглядiв

    Київське "Динамо" анонсувало відновлення командних тренувань

     • 10866 переглядiв

    У Кривому Розі горіла автівка

     • 12617 переглядiв