faktychno-bez-zmin-demchenko-rozpoviv-yaka-narazi-sytuatsiia-na-ukraino-polskomu-kordoni

“Фактично без змін”: Демченко розповів, яка наразі ситуація на україно-польському кордоні

 • 22708 переглядiв

Польські фермери продовжують блокувати близько 850 вантажівок на в'їзді до Польщі з України на п'яти прикордонних пунктах пропуску, причому більшість вантажівок застрягли на пункті пропуску "Ягодин".

Польські фермери продовжують блокувати рух вантажівок на п’яти пунктах пропуску. Протестувальники продовжують блокувати повність можливість проїзду вантажівок з України в Польщу у напрямку пункту "Рава-Руська" та "Ягодин". В чергах перебуває близько 850 вантажівок, розповів у середу кореспонденту УНН речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Деталі

На запитання, яка наразі ситуація на україно-польському кордоні, Демченко відповів, що "фактично без змін".

Як і раніше - це п’ять напрямків, які блокуються. В черзі станом на ранок перебуває близько 850 вантажівок, найбільше – навпроти пунктів пропуску "Ягодин". Польські фермери продовжують блокувати повність можливість проїзду вантажівок з України в Польщу у напрямку пункту "Рава-Руська" та "Ягодин". Тут нульові показники

- сказав Демченко.

Він зазначив, що вкрай малу кількість автівок, які слідують з Польщі в Україну пропускають через пункти пропуску "Шегині" - за минулу добу це 40 вантажівок з Польщі в Україну, і у напрямку пункту пропуску "Ягодин" - 70 вантажівок.

На запитання, чи поновили польські протестувальники блокування кордону навпроти пункту пропуску "Краківець", речник відповів, що "ні".

Нагадаємо

Перед польським пунктом пропуску "Медика", суміжному з українським КПП "Шегині", фермери почали блокувати рух автобусів.

Популярні

Новини по темі

У Харкові через атаку рф п'ятеро поранених - мер

 • 24828 переглядiв