frantsiya-zaprovadzhuye-obovyazkovi-testi-na-covid-dlya-mandrivnikiv-z-kitayu

Франція запроваджує обов'язкові тести на COVID для мандрівників з Китаю

 • 701124 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Франція вимагатиме від мандрівників із Китаю надати негативний результат тесту на COVID-19 не менш ніж за 48 годин до вильоту, заявили у п'ятницю міністерства охорони здоров'я та транспорту, передає УНН.

Деталі

Тест буде потрібний на всіх рейсах з Китаю, включаючи рейси з проміжними посадками. Мандрівники літаками, що прибувають з Китаю, також повинні носити маски.

Зберігши свої кордони майже закритими протягом трьох років, запровадивши строгий режим ізоляції та невпинне тестування, 7 грудня Пекін різко змінив курс на життя з вірусом, і останніми тижнями інфекції швидко поширилися.

Міністри заявили, що Франція не встановила дату початку заходів, але опублікує ухвалу уряду і повідомить про це держави-члени Європейського союзу.

Джерело в уряді повідомило Reuters, що для введення обов'язкового тестування потрібно «трохи часу».

З 1 січня Франція також проводитиме вибіркові тести ПЛР на COVID після прибуття для деяких мандрівників, які прибувають з Китаю, повідомив урядовець.

Уряд також рекомендував людям зі слабкою імунною системою відкладати несуттєві поїздки до Китаю.

Додамо

Південна Корея та Іспанія в п'ятницю приєдналися до списку країн, включаючи США, Індію та інші, які ввели тести на COVID для мандрівників з Китаю.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Індонезія знімає внутрішні Covid-обмеження

     • 1003761 переглядiв

    Шмигаль анонсував індексацію пенсій у 2023 році

     • 521648 переглядiв