futbol-surkis-nazvav-tsil-dinamo-v-yunatskiy-lizi-uyefa

Футбол: Суркіс назвав ціль "Динамо" в Юнацькій лізі УЄФА

 • 18998 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Президент "Динамо" прокоментував перемогу "Динамо" U19 над "Депортіво" та вихід команди до 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА. Слова власника клубу наводить прес-служба "біло-синіх", пише УНН.

Деталі

Суркіс бажає бачити більш конкурентоспроможний чемпіонат України. Власник клубу не ставить перед молодими гравцями перемогу в Юнацькій Лізі УЄФА, але має надію, що команда може завоювати трофей.

Цитата

"Я вже нещодавно казав, що нам потрібно робити більш конкурентоспроможний чемпіонат, і для цього потрібно, аби молоді хлопці десь грали. Зараз у великої групи гравців настане 20-річний вік, їм теж треба десь грати. З тими правилами, які запровадило ФІФА – перший рік до восьми футболістів, другий – до шести. Не всі можуть одразу потрапити до першої команди, бо з одними молодими гравцями не зробиш команду. Але це неоціненний досвід, вони пройшли далі. Я не говорю до фіналу чи виграти, але треба ставити перед собою такі завдання. Там грають такі самі люди", - розповів Суркіс.

Нагадаємо

"Динамо" U-19 обіграли однолітків із "Депортіво" тільки завдяки серії пенальті. Клуб відставав у рахунку більше половини матчу. 

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Футбол: Суркіс назвав ціль "Динамо" в Юнацькій лізі УЄФА

     • 18998 переглядiв

    Директор ВООЗ: Африка рухається до контролю над COVID-19

     • 17020 переглядiв