genprokuror-ukrayini-zustrivsya-z-senatorom-gremom-obgovorili-protidiyu-grupi-vagnera

Генпрокурор України зустрівся з сенатором Гремом: обговорили протидію "групі вагнера"

 • 562962 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Генеральний прокурор України Андрій Костін у Києві провів зустріч з сенатором Ліндсі Гремом. Серед іншого, обговорили й протидію злочинній діяльності "групи вагнера". Про це пише УНН за інформацією оприлюдненою Офісом Генпрокурора України.

Деталі

Як зазначається, на зустрічі також були присутні заступник Голови Місії у Посольстві США в Україні Крістофер В. Сміт та заступник директора INL у Києві Ерік Пагнер.

Андрій Костін подякував за тверду позицію на підтримку України та її боротьби за справедливість і притягнення до відповідальності держави-агресора — росії.

Сторони також обговорили системну співпрацю щодо протидії злочинній діяльності "групи вагнера" в Україні та за її межами.

Крім того, мова йшла про можливість спрямування конфіскованих США у російського олігарха 5,4 млн доларів на реабілітацію українських захисників.

"Ми повинні домогтися покарання тих, хто організував і фінансує цю війну, та змусити їх заплатити за всю шкоду та всі заподіяні страждання", - підкреслив Костін.

Нагадаємо

Офіс Генпрокурора повідомив, що в Україні понад 1467 дітей постраждали внаслідок повномасштабної війни, яку розпочала росія. 483 дитини загинуло та понад 984 отримали поранення.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    У Харкові пролунала серія вибухів - ЗМІ

     • 97359 переглядiв

    Новини по темі

    Гран-прі в Австрії: український дзюдоїст виборов "срібло"

     • 801416 переглядiв

    Уряд затвердив гарантії для суден

     • 704959 переглядiв

    У Полтавській області зафіксували землетрус

     • 799098 переглядiв