gladov-vidreaguvav-na-propozitsiyu-rosiyskogo-dobrovolchogo-korpusu-pro-zustrich

гладков відреагував на пропозицію "Російського добровольчого корпусу" про зустріч

 • 591808 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Губернатор білгородської області в'ячеслав гладков відреагував на пропозицію "Російського добровольчого корпусу" про зустріч у храмі села нова таволжанка для того, щоб передати гладкову російських полонених, передає УНН.

Цитата

«Побачив звернення негідників... які нібито хочуть зустрічі зі мною… Насправді зайшли з ДРГ, йде бій зараз у новій таволжанці. Я сподіваюся, що вони всі будуть знищені… Єдине, що зупиняє мене від перемовин з ними, це наші пацани, які перебувають у їхніх руках, скоріше за все, вони їх вбили… Але якщо вони живі, то з 17:00 до 18:00 на МАПП "шебекіно" гарантую безпеку», - сказав гладков.

Доповнення

"Російський добровольчий корпус" через Telegram-канал запросив губернатора білгородської області в'ячеслава гладкова на зустріч у храмі села нова таволжанка для того, щоб передати російських полонених за можливість поспілкуватися з ним.

Представник корпусу дав гладкову час до 17:00.

Раніше передова штурмова група “Російського добровольчого корпусу” і Легіон “Вільна росія” зайшли з боями у передмістя шебекіно в білгородській області.

бєлгородський губернатор в'ячеслав гладков зі свого боку повідомив про три пожежі в шебекіно після нового обстрілу.

Нагадаємо

Активні дії російські повстанці почали на території бєлгородської області 22 травня.

росія одразу заявила, що в білгородській області діють “українські диверсанти”. Однак у ГУР Міноборони наголосили, що ЗСУ не причетні до подій, а на території білгородської області діють громадяни росії.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Франківщині в річці знайшли тіло чоловіка

     • 387776 переглядiв