glava-minoboroni-velikobritaniyi-viyaviv-zatsikavlenist-schodo-posadi-genseka-nato-tse-robota-yaka-meni-podobayetsya

Глава Міноборони Великобританії виявив зацікавленість щодо посади генсека НАТО:" Це робота, яка мені подобається"

 • 655332 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес виявив зацікавленість у тому, щоб стати наступником Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, посада якого має стати вакантною наприкінці цього року. Про це він розповів в інтерв'ю агентству DPA, передає УНН.

Деталі

Воллес заявив, що йому подобається робота, яку повинен виконувати Генсекретар НАТО, проте і його нинішня робота йому теж до вподоби.

Цитата

"Я завжди казав, що це буде хороша робота. Це робота, яка мені подобається. Але мені також подобається моя нинішня робота. Я маю на увазі, бути міністром оборони британського уряду в час реформ і інвестицій, як Борис Пісторіус (голова Міноборони Німеччини ред.-)", - сказав Воллес.

Доповнення

Також глава британського Міністерства оборони зауважив: "Генеральний секретар НАТО - це фантастична робота, і НАТО є неймовірно важливою частиною усіх наших гарантій".

"Але це не мені вирішувати. Це справа усіх інших членів Альянсу", - додав він.

Нагадаємо

Останній термін перебування Столтенберга на посаді глави НАТО був продовжений, задля забезпечення стабільність в Альянсі на тлі повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Його нинішній термін закінчується наприкінці вересня 2023 року. Як повідомляється, Столтенберг відкинув можливість подальшого продовження роботи на посаді Генсекретаря НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТААКОЖ: Генсек НАТО Столтенберг планує піти з посади у жовтні

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Шольц очікує єдиної лінії G7 щодо санкцій проти росії

     • 537269 переглядiв

    Борис Джонсон назвав Макрона "підлабузником путіна"

     • 839548 переглядiв