glava-sk-rf-doruchiv-pereviriti-dorechnist-kontsertu-solista-rammstein-u-novosibirsku

Глава СК РФ доручив перевірити доречність концерту соліста Rammstein у Новосибірську

 • 19182 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін доручив перевірити звернення Новосибірських активістів, які зажадали скасувати концерт соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна, який запланований на 26 січня. Про це УНН повідомляє з посиланням на СК РФ.

Цитата

“У засобах масової інформації з'явилося звернення громадських діячів з Новосибірської області. Активісти висловлюються різко проти виступу німецького музиканта, який має відбутися на території регіону 26 січня 2022 року, просять депутатів підтримати їх і протидіяти “антикультурним явищам" на законодавчому рівні, а також звернутися до Слідчого комітету. Автори повідомляють, що кілька разів музикант мав проблеми з законом в Росії через свої скандальні пісні і кліпи", - йдеться в повідомленні.

Деталі

У своєму зверненні активісти висловлюють солідарність з думкою голови Слідчого комітету Російської Федерації, який в інтерв'ю "Російській газеті" заявив про "гібридну війну, яку ведуть проти Росії деякі західні інститути" і з тим, що їй необхідно дати відсіч.

"Глава відомства доручив керівнику слідчого управління СК Росії по Новосибірській області Бадуліну А. Н. організувати перевірку доводів громадських діячів і про результати доповісти", — наголошується в повідомленні.

Доповнення

Влітку 2021 року солісту Rammstein в РФ винесли попередження, а його продюсеру загрожує депортація.

Додамо

У ніч на 28 серпня силовики прийшли в номер комплексу відпочинку "Завидово", в якому зупинився лідер групи Rammstein Тіль Ліндеманн. Ліндеманн приїхав до Твері, щоб виступити на фестивалі. Крім того, група повинна була бути хедлайнером міжнародного військово-музичного фестивалю "Спаська вежа" в Москві.

Українські Національні Новини

Новини Світу