golosuvannya-po-zminakh-do-derzhbyudzhetu-2019-perenesli-na-chetver

Голосування по змінах до Держбюджету-2019 перенесли на четвер

 • 9911 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Голосування по змінах до Державного бюджету на поточний рік, які передбачають погашення заборгованості по зарплатах шахтарям, перенесли на четвер, 31 жовтня. Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков під час засідання Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

"Це питання стоїть на розгляді на четвер", - зазначив Разумков, відповідаючи на питання нардепів, чому сьогодні не внесено до порядку денного питання щодо змін до поточного держбюджету, які передбачають виділення 1 млрд грн, обіцяних урядом для погашення боргів по зарплатам шахтарям.

За його словами, таке рішення було ухвалено у звязку з тим, що засідання профільного комітету було призначено на завтра, середу 30 жовтня.

Нагадаємо, сьогодні на пленарному засіданні Верховна Рада планує розглянути законопроекти щодо надання статусу та соціальних гарантій учасникам АТО та щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України.

Раніше в Раді заявляли, що 29 жовтня, народні депутати розглядатимуть в другому читанні проект закону щодо внесення змін до Державного бюджету на 2019 рік, який передбачає, зокрема, погашення заборгованості перед шахтарями.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Нардепи внесли зміни до порядку денного сесії

     • 9035 переглядiв

    Енергосистема України працює без чотирьох атомних блоків

     • 11767 переглядiв

    Водіям порадили переходити на зимові шини

     • 21440 переглядiв

    На Львівщині навантажувач на смерть збив жінку

     • 10878 переглядiв

    На Київщині обікрали дачу голови Верховного Суду

     • 44291 переглядiв