golova-oschadbanku-rozpoviv-skilki-koshtuvali-poslugi-advokativ

Голова "Ощадбанку" розповів, скільки коштували послуги адвокатів

 • 15458 переглядiв

КИЇВ, 19 січня. УНН. Вартість юридичних послуг, які надавали адвокати під час судового процесу "Ощадбанку" проти Росії у справі щодо відшкодування збитків, завданих внаслідок анексії Криму, становила 4 млн дол. Про це в інтерв'ю "Новому времені" розповів голова правління "Ощадбанку" Андрій Пишний, передає УНН.

"Ця сума присуджена до компенсації з Російської Федерації. Вони повинні нам компенсувати усі витрати, пов'язані з оплатою юридичних послуг і організацією трибуналу, і оплатою послуг трибуналу, тому що це, насправді, не дешева річ. Близько 4 млн доларів", - сказав Пишиний.

Він також зауважив, що відбір юридичної команди відбувся ще у 2014 році.

"Ми провели тендер ще в 2014 році і направили пропозиції десятьом юридичним компаніям – світовим лідерам. Ми отримали шість відмов, лише чотири компанії погодились розглянути пропозиції. Деякі з провідних компаній сказали, що вони не бачать жодної перспективи, але в результаті нам запропонували різні юридичні стратегії", - зазначив Пишний.

Як повідомляв УНН, після рішення Міжнародного арбітражу про стягнення з РФ на користь “Ощадбанку” 1,3 мільярда доларів США, Росії нарахували 5 млн дол., у якості відсотків за несплату боргу. 

Нагадаємо, 26 листопада Міжнародний арбітраж ухвалив рішення про стягнення з РФ на користь “Ощадбанку” 1,3 мільярда доларів США. 

Позовна заява “Ощадбанку” проти Російської Федерації щодо відшкодування збитків, завданих внаслідок анексії Криму була подана 26 серпня 2016 року.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух трубопроводу в Мексиці: кількість жертв зросла

     • 9824 переглядiв

    В центр Києва стягнули силовиків

     • 34524 переглядiв

    "Наймиліший собака" у світі помер

     • 89221 переглядiв

    У Польщі оголошено національну жалобу

     • 12390 переглядiв

    В Україну йдуть морози

     • 21444 переглядiв