golova-ternopilskoyi-ova-sprostuvav-feyk-pro-nayavnist-v-oblasti-skladiv-z-boyepripasami-z-uranom

Голова Тернопільської ОВА спростував фейк про наявність в області складів з боєприпасами з ураном

 • 1376877 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. У соціальних мережах поширилася інформація, що у Тернополі начебто розміщений склад з боєприпасами зі збагаченим ураном. Голова Тернопільської ОВА Володимир Труш під час спільного брифінгу спростував цю інформацію, назвавши її "фейком", і додав, що під час ракетної атаки "жодні боєприпаси не взривалися", передає УНН.

Цитата

"Зараз у ЗМІ, на просторах Інтернету поширюється інформація про те, що у Тернополі склад з боєприпасами з бідним, збагаченим ураном. Це фейк... Я вам офіційно заявляю: жодні боєприпаси під час ракетної небезпеки не взривалися, (боєприпасів, - ред.) зі збагаченого, з бідного урану в Тернополі немає", - наголосив він.

Деталі

За його словами, цю інформацію розповсюджують росіяни, щоб посіяти паніку та дестабілізувати ситуацію.

"Тому не розповсюджуйте цю інформацію, не допомагайте росіянам. На всіх сайтах вони будуть розповідати і кричати, що вони переможці", - додав він.

Нагадаємо

Унаслідок російських ракетних обстрілів Тернопільської області 13-14 травня постраждало двоє цивільних осіб, було пошкоджено складні приміщення, знищені дачний кооператив та комерційна структура. За фактом порушень правил ведення війни правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Тернопільщині знешкодять ракету Х-55, що не вибухнула

     • 979023 переглядiв

    Офіційно: СБУ повідомила про підозру Фірташу

     • 893420 переглядiв

    росіяни завдали удару по лікарні в Авдіївці, є жертви

     • 570572 переглядiв