gravets-ne-zmig-vidsuditi-vigrani-koshti-u-pari-match

Гравець не зміг відсудити виграні кошти у "Парі Матч"

 • 45721 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Житель міста Покров Дніпропетровської області виграв 130 тис. грн у спортивних лотереях "Парі Матч". Втім, виграні кошти гравець не отримав, передає УНН із посиланням на матеріали Єдиного реєстру судових рішень.

Повідомляється, що житель Покрова зареєструвався на сайті ТОВ "Парі Матч" у жовтні 2016 року. Він брав участь у спортивних лотереях, організованих Товариством, протягом тривалого часу.

У квітні 2017 року українець спробував забрати свій виграш, який на той момент становив 130,3 тис. грн. Але компанія заблокувала можливість виведення виграних коштів. "Парі Матч", мотивувавши свої дії невідповідністю персональних даних: гравець був зареєстрований на сайті як "максим ромашов", що є вигаданим нікнеймом. Водночас придбання лотерейних білетів та отримання виграшів здійснювалось через банківську карту, яка відкрита на справжнє ім’я гравця.

У липні 2018 року житель Покрова направив фірмі копії документів, що посвідчують його особу. Але йому повідомили, що за рішенням адміністрації ТОВ "Парі Матч" його рахунок не підлягає коригуванню персональних даних.

Після цього гравець пішов до Орджонікідзівського міського суду Дніпропетровської області. Він вимагав стягнути з "Парі Матч" його виграш.

У свою чергу представники Товариства у суді проти позову заперечили. Вони вказали, що викладені гравцем обставини нічим не підтверджуються. Крім того, фірма надала суду фінансові звіти за 2016 і 2017 роки, відповідно до яких вона жодної господарської діяльності не веде та доходів не отримує.

Також у "Парі Матч" заявили, що у компанії відсутня ліцензія на проведення діяльності із організації та проведення лотерей, і діяльність у даній сфері вона не здійснює.

Розглянувши заяву, суд відмовив жителю Покрова у задоволенні позову. На думку суду, гравець на підтвердив належними доказами викладені обставини.

Нагадаємо, “Парі Матч” приймає ставки на поточні вибори Президента України, які в поліції вважають незаконними. Букмекерська діяльність в Україні заборонена з 2009 року. 

Водночас в поліції зафіксували, як “Парі матч” організовує в Україні заборонені азартні ігри, жертвою яких вже стала продавчиня з Чернівців. 

Українські Національні Новини

Суспільство