humeniuk-pro-dronovu-ataku-rf-na-odeshchyni-namahalysia-prokladaty-marshruty-zhytlovymy-ta-promyslovymy-kvartalamy

Гуменюк про дронову атаку рф на Одещині: намагалися прокладати маршрути житловими та промисловими кварталами

 • 24347 переглядiв

Під час нічної атаки безпілотників в Одеській області російські окупанти намагалися прокласти маршрути через житлові та промислові райони, влучивши в об'єкт інфраструктури.

Під час нічної дронової атаки рф на Одещині окупанти намагалися прокладати собі маршрути житловими та промисловими кварталами. Про це повідомила начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону, передає УНН.

Ворог намагався здійснити максимально потужний удар по конкретному регіону – це була знову Одещина. Сконцентровано протягом півтори години атакували дрони з акваторії Чорного моря. Намагалися прокладати собі маршрути житловими кварталами, промисловими кварталами. Дуже багато маневрів здійснювали серед житлової забудови. Останнім часом саме таку тактику ворог обирає тероризуючи мирне населення

- розповіла Гуменюк.

За її словами, на Одещині є влучання в інфраструктурний об'єкт, постраждали адміністративні будівлі.

"Але поки що інформації про постраждалих не надходило. Пожежа, яка виникла, була оперативно ліквідована і в більшості випадків – це досить таке локальне ураження, воно не несе потужної загрози для інших людей", - сказала Гуменюк.

Доповнення

Уночі російські війська здійснили масовану атаку безпілотниками на Одеську область, українські засоби ППО збили 10 з 25 безпілотників, але об'єкт інфраструктури та деякі будівлі були уражені, що призвело до пошкоджень та пожеж.

Популярні

Новини по темі

У швейцарських Альпах знайшли мертвими п'ятьох лижників

 • 27184 переглядiв