ibox-bank-viznano-liderom-tranzaktsiynogo-bankingu-v-ukrayini

IBOX BANK визнано лідером транзакційного банкінгу в Україні

 • 547403 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Перший транзакційний банк IBOX BANK переміг у номінації “Лідер транзакційного банкінгу” XIV всеукраїнського конкурсу "Банк року 2022" за версією International Financial Club "Bankir", передає УНН.

Деталі

Лауреатами конкурсу, який цього року має приставку "Фінансова оборона України", стали 20 фінустанов, серед яких банки та страхові компанії.

Перемогу у номінації “Лідер транзакційного банкінгу” IBOX BANK отримує вже другий рік поспіль.

Цитата

“2020 року наша команда зосередила свою увагу на стратегії транзакційного бізнесу і не помилилася. Вже друга нагорода в номінації "Лідер транзакційного банкінгу" для IBOX BANK говорить про те, що ми на правильному шляху і команда справляється з поставленим акціонерами завданням. Ця нагорода – це визнання заслуг всього колективу", – прокоментував голова правління IBOX BANK Петро Мельник.

Нагадаємо

У жовтні поточного року IBOX BANK вже отримав міжнародну нагороду Go Global Award 2022 у Таллінні, яка присуджувалась компаніям, які, попри важкі часи, демонструють інновації та стійкість. 

Крім того, попри повномасштабну війну, IBOX BANK продовжує масштабування і з початку місяця відкрив 19 нових відділень. 

Довідка

IBOX BANK – український транзакційний банк, що працює на фінансовому ринку з 1993 року.

За підсумками 2021 року банк зафіксував п'ятикратне зростання доходу. Акціонери банку інвестували весь торішній дохід у капітал банку. І з 28 лютого 2022 року статутний капітал фінустанови збільшився на пів мільярда гривень.

Уже в березні, завдяки інвестиціям, IBOX BANK виріс і увійшов до другої групи банків. У серпні 2022 року Рейтинговий комітет РА "Експерт-Рейтинг" оновив довгостроковий кредитний рейтинг IBOX BANK до найвищого рівня uaААА за національною шкалою.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    IBOX BANK визнано лідером транзакційного банкінгу в Україні

     • 547403 переглядiв