inozemtsyu-cherez-georgiyivsku-strichku-na-tri-roki-zaboronili-vyizd-v-ukrayinu

Іноземцю через георгіївську стрічку на три роки заборонили в'їзд в Україну

 • 10860 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Українські прикордонники відмовили у пропуску через кордон громадянину Молдови через те, що у нього в автомобілі знайшли георгіївську стрічку. Тепер іноземцю на 3 роки заборонено в'їжджати в Україну. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Держприкордонслужби.

Так, учора георгіївську стрічку, яка в Україні вважається забороненою символікою, прикордонники Ізмаїльського загону виявили у пункті пропуску "Виноградівка" в Одеській області.

"Її перевозив громадянин Молдови, який їхав в Україну автомобілем. Іноземцю прикордонники відмовили у пропуску через кордон та на три роки заборонили в’їзд на територію України", - зазначили ДПСУ.

За цим фактом прикордонники також надіслали повідомлення в Нацполіцію.

З 2017 року Кодекс України про адміністративні правопорушення доповнено статтею 173-3, якою встановлена відповідальність за виготовлення та пропаганду георгіївської (гвардійської) стрічки.

Нагадаємо, у центрі Одеси, на Алеї Слави, поліцейські виявили двох чоловіків, один з яких мав при собі георгіївську стрічку. За даними поліції, вони виявили злісну непокору поліцейським. Їх доставили до відділу поліції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Наступний тиждень в Україні почнеться з заморозків та дощів

     • 20667 переглядiв

    Павелко заступився за Зозулю: ФФУ готує звернення до УЄФА

     • 14404 переглядiв

    У зоні проведення ООС загинув десантник Роман Чибінєєв

     • 10468 переглядiв