institut-vivchennya-viyni-pripuskaye-scho-rosiyani-sprobuyut-viyti-na-lisichansk-iz-pivdnya-isw

Інститут вивчення війни припускає, що росіяни спробують вийти на Лисичанськ із півдня - ISW

 • 153430 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Американський Інститут вивчення війни (ISW) у зведенні-аналізі становища на фронті на 7 червня, крім переказу та узагальнення інформації з українських, російських та інших відкритих джерел, висловлює припущення, що росіяни можуть спробувати вийти до Лисичанська з півдня - щоб не форсувати Сіверський Донець між Сєверодонецьком та Лисичанськом. Про це інформує УНН.

Цитата

"Російські війська, ймовірно, продовжать спроби просунутися на північ до Лисичанська з району Тошківки-Устинівки. Російські сили, ймовірно, хочуть атакувати Лисичанськ без того, щоб перетинати річку Сіверський Донець із Сєверодонецька, де вони, ймовірно, зустрінуть потужну лінію оборони українців. українські сили все ще контролюють Тошковку, і російським силам знадобиться встановити контроль над цим поселенням, щоб просуватися далі на Лисичанськ на західному березі Сіверського Дінця", - пише ISW.

Деталі

Аналітики інституту також зазначають, що, судячи з супутникових знімків, росіяни будують понтонну переправу у своєму тилу, у Куп'янську на північний захід від Лисичанська та Сєверодонецька, і це, на їхню думку, може показувати, що російська армія зміцнює логістику постачання та перекидання у район боїв, у тому числі у Сєвєродонецьку.

Щодо самого Сєверодонецька американці пишуть, що, швидше за все, російська армія захопила весь житловий сектор міста та атакує промзону, яку ще утримують українці. Аналітики ISW при цьому наголошують, що точно про стан справ у місті їм нічого не відомо.

Нагадаємо

Окупанти обстріляли прикордонні райони Сумської області з території рф.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли передмістя Миколаєва, - ОК "Південь"

     • 217312 переглядiв