intensyvni-boi-na-donetskomu-vidtinku-viiska-rf-shturmuiut-tankamy-i-pikhotoiu

Інтенсивні бої на Донецькому відтінку: війська рф штурмують танками і піхотою

 • 26236 переглядiв

російські війська із застосуванням танків і піхоти штурмували Новокалинове. Крым того, на Донецькому напрямку тривають запеклі бої у Георгіївці, Новомихайлівці, Красногорівці.

На Донецькому напрямку російські сили штурмували район біля Новокалинового з використанням техніки та піхоти. Наразі зафіксована підсилена активність на підступах до сіл Нетайлове та Уманське, а у  Георгіївці, Новомихайлівці та Красногорівці (М) тривають важкі бої. Про це повідомляє DeepState, передає УНН.

Деталі

На Донецькому відтінку станом на кінець доби 12 квітня у районі залізниці біля Новокалинового російські сили штурмували район за допомогою 2 танків, невідомої кількості БМП та підтримки піхоти, досягнувши тактичного успіху.

Противник також намагався штурмувати райони Бердичів та Семенівка, але без успіху. Наразі тривають накати на Нетайлове та Уманське, де ворогу вдалося закріпитися на підступах до цих сіл.

У Георгіївці, Новомихайлівці та Красногорівці (М) тривають важкі бої, а також відновилися активні бойові дії південно-східно від Вугледару.

Ворожі сили зайняли Богданівку та просунулися біля 3 населених пунктів - DeepState13.04.24, 01:16

Юлія Котвицька

Війна

Популярні

Новини по темі

Німеччина закликає своїх громадян покинути Іран

 • 45134 переглядiв