iskanderiv-potribna-kilkist-lukashenko-zayaviv-scho-bilorus-ozbroyilasya-raketnimi-ta-zenitnimi-kompleksami

«Іскандерів» потрібна кількість: лукашенко заявив, що Білорусь озброїлася ракетними та зенітними комплексами

 • 219332 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Білорусь купила в росії потрібну кількість ракетних комплексів "Іскандер" та зенітних ракетних комплексів С-400. Про це заявив самопроголошений президент олександр лукашенко, передає УНН з посиланням на БЕЛТА.

Цитата

"Ми домовилися з путіним. Ми купили у вас потрібну нам кількість цих "Іскандерів", С-400, озброїли нашу армію. Зараз це вже зовсім інша армія з таким озброєнням. Принаймні неприйнятні втрати ця зброя може завдати колосальні" , - заявив лукашенко.

Він додав, що в білорусі зберегли та розвивають промислову базу, виробляють багато видів продукції, у тому числі у сфері військово-промислового комплексу.

Цитата

"З путіним обговорювали проблему ракетобудування. Допоможуть нам довести до розуму нові ракети, які ми створюємо. Ми значно просунулися, але з росіянами ми швидше створимо нормальну ракету. Компетенцій у них більше. Ми самі її зробимо, але для цього треба буде більше року, а якщо розумна людина прийде і підкаже, що ми не так робимо, то ми до кінця цього року отримаємо вже ракету типу "Іскандер". Дуже гарна зброя", - сказав лукашенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖ: Посилення українсько-білоруського кордону військами Білорусі: чи є загроза – розповіли експерти

Українські Національні Новини

Політика