isw-nerivnomirne-provedennya-mobilizatsiyi-v-rosiyi-sprichinyaye-sotsialniy-rozlom

ISW: нерівномірне проведення мобілізації в росії спричиняє соціальний розлом

 • 161891 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє, що проведення мобілізації росіїйським диктатором володимиром путіним спричиняє соціальні розломи, передає УНН.

Цитата

"Нерівномірне проведення часткової мобілізації президентом росії володимиром путіним спричиняє соціальні розломи, які підштовхують російський інформаційний простір до подальшої маргіналізації громад етнічних меншин", - пише ISW.

Деталі

Крім цього, ISW повідомляє, що російські окупанти продовжували завдавати удари по критично важливих об'єктах української цивільної інфраструктури за допомогою повітряних, ракетних та безпілотних літальних апаратів 18 жовтня.

"білорусь продовжує надавати свою територію і повітряний простір для підтримки російського вторгнення в Україну, але залишається дуже малоймовірним, що вона вступить у війну на боці росії", - зазначають аналітики ISW.

Також наголошується, що російські війська провели обмежену наземну атаку на півночі Харківської області 18 жовтня.

"Це схоже, свідчить про те, що окупанти можуть зберігати територіальні претензії в Харківській області, незважаючи на масові втрати під час нещодавніх українських контрнаступів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ISW: росія, можливо, підписала новий контракт із Іраном на постачання безпілотників "Араш-2"

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 19 жовтня

     • 159989 переглядiв