italiya-zakrivaye-porti-dlya-rosiyskikh-korabliv-iz-zavtrashnogo-dnya

Італія закриває порти для російських кораблів із завтрашнього дня

 • 214108 переглядiв

КИЇВ. 16 Квітня. УНН. В рамках санкцій Європейського Союзу проти Росії Італія з 17 квітня закриває порти для російських суден. Заборона поширюватися і на кораблі, що змінили прапор після 24 лютого. Про це УНН повідомляє з посиланням на La Repubblica.

Цитата

"З завтрашнього дня італійські порти будуть закриті для російських суден, заборона буде поширюватися і на судна, що змінили прапор після 24 лютого. Цей захід міститься в циркулярі Головного командування портової влади, який замінює директиву Європейського Союзу від 8 квітня, якою були введені додаткові санкції проти Росії", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Судна, які в даний час знаходяться в італійських портах повинні будуть покинути їх відразу ж після "завершення своєї комерційної діяльності".

Зазначається, що заборона, як це передбачено регламентом ЄС, не поширюється на судна, які потребують допомоги або притулок, яким потрібен доступ в порти з міркувань безпеки на морі або які врятували життя в морі.

Доповнення 

Румунське військово-морське управління (ANR) оголосило, що судам під російським прапором, включаючи яхти або катери, не дозволяється заходити в румунські порти на Чорному морі.

Канада закрила порти для російських кораблів через вторгнення в Україну.

Українські Національні Новини

Політика