iws-vagner-prodovzhit-verbuvannya-z-vyaznits-ale-v-obmezhenomu-formati

IWS: Вагнер продовжить вербування з в'язниць, але в обмеженому форматі

 • 661409 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Група Вагнера продовжить вербування в'язнів, тільки у обмеженій кількості, передає УНН з посиланням на IWS.

Деталі

Євген Пригожин заявив 9 лютого, що група повністю припинила вербування в'язнів.

"У відповідь на коментар преси Пригожин заявив, що вербування Вагнером ув'язнених «повністю припинено» і що «всі зобов'язання виконуються» стосовно тих, хто працює у Вагнера", - повідомляє IWS.

У Інституті вивчення війни заявили, що "Пригожин також абсурдно стверджував, що понад 10 мільйонів американців подали заявки вступ у Вагнер. Група Вагнера, швидше за все, продовжить вербування з в'язниць, хоч і в більш обмеженому обсязі",

Також у IWS повідомили, що , вербування Вагнером ув'язнених протягом останніх кілька місяців сповільнилася, це підтверджує статистика Федеральної служби виконання покарань. Що свідчить, що у період із листопада 2022 року до січня 2023 року скорочення чисельності ув'язнених у Росії стабілізувалося. "Це узгоджується із загальною тенденцією поступового заміщення звичайних російських військ групою Вагнера навколо Бахмута", - зазначили у IWS.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    За добу українські захисники ліквідували 730 окупантів

     • 616681 переглядiв

    На Дніпропетровщині ворог обстріляв об'єкт енергетики

     • 682302 переглядiв

    ISW: росіяни приховують втрати у техніці

     • 718574 переглядiв

    Зафіксовано близько 10 вибухів - голова Харківської ОДА

     • 749005 переглядiв