kadyrov-poshkoduvav-shcho-yoho-syn-ne-vbyv-u-sizo-19-richnoho-khloptsia-yakyi-spalyv-koran

кадиров пошкодував, що його син не вбив у СІЗО 19-річного хлопця, який спалив Коран

 • 28868 переглядiв

Лідер чечні рамзан кадиров підтримав свого сина адама, який побив людину, що спалила Коран, вважаючи, що такі дії заслуговують на покарання.

Глава Чечні рамзан кадиров під час щорічного прямого ефіру підтримав дії свого сина адама, який побив хлопця за спалення Корану. Про це повідомляють російські ЗМІ, передає УНН.

Деталі 

кадиров впевнений, що його син вчинив правильно і його нема за що карати. 

Покарати? За що карати? За побиття агента? Було б добре, якби він убив його там на місці. У мене є одне бажання, коли я згадую людей, які спалюють Коран, щоб вони були покарані

- заявив кадиров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстоко побив хлопця, який спалив Коран: синові кадирова видали звання "героя чечні"

Водночас кадиров розповів, що спочатку думав, що його сина притягнуть до відповідальності за побиття хлопця. За його словами, він навіть намагався пояснити сину, що його можуть посадити до в'язниці.

Проте хлопець байдуже заявив, що вважатиме за честь потрапити за в'язниці за свої дії.

Доповнення

Сина кадирова нагородили орденом "За заслуги перед Кабардино-Балкарською республікою". Це вже п'ята нагорода 15-річного підлітка після його побиття ув'язненого в СІЗО Микити Журавеля.

Нагадаємо

19-річного студента Микиту Журавеля, який спалив Коран, затримали у травні 2023 року у волгограді, а потім відправили до СІЗО в Чечні. Як повідомив слідчий комітет рф, було прийнято рішення передати справу до Чечні, зокрема, через "численні звернення" жителів республіки з проханням "визнати їх потерпілими"

Згодом у мережі з'явилось відео, як син рамзана кадирова жорстоко побив хлопця. Тоді глава Чечні підтримав дії підлітка і заявив, що адам вчинив правильно.  

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі