kerivnik-viddilu-dfs-postane-pered-sudom-na-cherkaschini

Керівник відділу ДФС постане перед судом на Черкащині

 • 10309 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Уманською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно начальника одного з відділів Головного управління ДФС у Черкаській області, якого було затримано під час отримання 5 тисяч гривень хабаря. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Черкаської області.

Згідно із повідомленням, начальника одного з відділів Головного управління Державної фіскальної служби у Черкаській області, було затримано в місті Черкаси 27 грудня 2018 року під час отримання від суб’єкта підприємницької діяльності неправомірної вигоди в розмірі 5 тисяч гривень за невтручання в господарську діяльність. Дії обвинуваченого кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

У прес-службі додали, що наразі прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в найкоротші строки.

Варто зазначити, що санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що на Львівщині правоохоронці затримали на хабарі посадовця фіскальної служби.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Керівник відділу ДФС постане перед судом на Черкащині

     • 10309 переглядiв

    Офіційний курс гривні встановлено на рівні 26,97 грн/долар

     • 11862 переглядiв

    На сьогодні встановлено ціну на банківські метали

     • 15708 переглядiв