kharkiv-nikoli-ne-pidkoritsya-rosiyskiy-nechisti-a-oblast-bude-obovyazkovo-zvilnena-zelenskiy

"Харків ніколи не підкориться російській нечисті, а область буде обов’язково звільнена" – Зеленський

 • 123278 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Українські військові обов’язково звільнять всю Харківщину, а Харків ніколи не підкориться російській нечисті, яка не має нічого, крім артилерії та ракет. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, передає УНН з посиланням на ОП.

Цитата

«Обов’язково сьогодні хочу звернутися окремо до нашого Харкова та всіх харків’ян. Ви – героїчні люди, героїчне місто. Горде місто. Місто з почуттям власної гідності. Місто, яке вміє себе захищати. Місто, чиї люди вміють об’єднуватися. Охайне місто. Місто, яке незмінно вражає всіх, хто приїжджає й бачить, як харків’яни дбають про свої вулиці та двори навіть тоді, коли переживають жорстокий тиск російських терористів.

Сьогодні День Харкова. Зараз нашому Харкову не до свята»,- сказав Зеленський.

Деталі

Зеленський наголосив, що Харків пережив багато несправедливості й жорстокості.

«Але Харків ніколи не буде містом чорних спалених вікон і зруйнованих районів. Харків ніколи не підкориться цій нечисті, яка не має нічого, крім артилерії та ракет. Ми обов’язково звільнимо всю Харківщину. Ми знайдемо спосіб гарантувати безпеку нашому Харкову. І ми зробимо все, щоб відновити місто. Я обіцяю!», - зазначив Зеленський.

Доповнення

Вчора, 22 серпня, ввечері російські окупанти вдарили трьома ракетами по Чугуївському району Харківщини. Сьогодні вранці ворог обстріляв Київський район Харкова та село Коробочкине.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Україна готова провести демілітаризацію Криму – Шмигаль

     • 130977 переглядiв

    Це не наша відповідальність: Зеленський про вбивство дугіної

     • 135491 переглядiв

    Швеція анонсувала додатковий пакет допомоги Україні

     • 267007 переглядiв