kharkiv-vnochi-armiia-rf-atakuvala-dronamy-ye-poshkodzhennia-u-budivli-z-pidpryiemstvom-ova

Харків вночі армія рф атакувала дронами, є пошкодження у будівлі з підприємством - ОВА

 • 25499 переглядiв

Напередодні Харківська область зазнала численних атак, включаючи удар БПЛА по місту Харків, артилерійські та мінометні обстріли близько 15 населених пунктів, а також авіаудари по декількох районах, таких як Дергачі, Вовчанськ та Вовчанські Хутори, що призвели до постраждалих, матеріальних збитків та однієї загибелі.

Харківська область напередодні зазнала численних атак російських військ, включаючи удар дронами по місту Харків, артилерійські та мінометні обстріли близько 15 населених пунктів, а також авіаудари по чотирьох населених пунктах, що призвели до загибелі однією людини і поранення чотирьох людей. Про це повідомив у вівторок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Сьогодні, о 01:10, відбувся обстріл БПЛА міста Харків. Внаслідок атаки вибито вікна у 4-поверхової будівлі, де розташоване приватне підприємство. Без постраждалих.

- написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

З його слів, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Шевченка, Кудіївка, Красне, Гатище, Синьківка та ін. Авіаударів зазнали н.п. Дергачі, Вовчанські Хутори, Стариця, Бударки. Зокрема:

▪️ 23:30 здійснено ворожий обстріл села Московка Куп'янського району. Влучання по території. Без постраждалих.

▪️ 23:00 відбувся ворожий обстріл КАБ міста Вовчанськ. Пошкоджений 1 приватний будинок. Без постраждалих.

▪️ 20:17 артобстріл села Вовчанські Хутори Чугуївського району, внаслідок якого горів гараж. Постраждалих та загиблих немає.

▪️ 16:16 у місті Дергачі внаслідок обстрілу КАБ пошкоджено 20 приватних будинків, 1 господарчу споруду, 2 автівки. Постраждали 4 жінки: у двох із них вибухова травма, у інших - гостра реакція на стрес.

▪️ 13:24 у місті Вовчанськ внаслідок артобстрілу горіли 2 приватні будинки. На місці влучання від уламків загинув 65-річний чоловік.

"За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив одну безуспішну атаку в районі н.п. Іванівка", - повідомив Синєгубов.

ППО збила 8 ворожих безпілотників над Харківщиною - Синєгубов26.03.24, 02:10

Популярні

Новини по темі

На Миколаївщині збито 3 російські дрони, без постраждалих

 • 25867 переглядiв

Українська ППО знищила всі 12 ворожих БпЛА

 • 27510 переглядiв