kharkivschina-otrimaye-dodatkovi-20-mln-grn-na-zakupivlyu-palivnoyi-derevini-rishennya-uryadu

Харківщина отримає додаткові 20 млн грн на закупівлю паливної деревини – рішення уряду

 • 903165 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Кабінет міністрів України ухвалив рішення про перерозподіл субвенції в обсязі 20 мільйонів гривень для придбання Харківською обласною військовою адміністрацією паливної деревини. Про це повідомляє Урядовий портал, передає УНН.

Цитата

«Сьогодні Кабінет Міністрів ухвалив рішення про перерозподіл субвенції в обсязі 20 мільйонів гривень для придбання Харківською обласною військовою адміністрацією паливної деревини. Таким чином Харківщина отримала додаткові кошти на закупівлю та доставку безкоштовних дров мешканцям прифронтових територій", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що перерозподіл коштів здійснено за рахунок невикористаної субвенції Сумською ОВА. Відповідна пропозиція Сумської обласної військової адміністрації була підтримана на нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра Ірини Верещук.

За ініціативи Мінреінтеграції на початку жовтня Уряд затвердив розподіл субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам в обсязі майже 563 мільйони гривень для забезпечення населення особливо небезпечних регіонів безоплатними дровами.

«Станом на кінець листопада Миколаївська та Херсонська обласні військові адміністрації, а також територіальні громади Харківської, Чернігівської, Дніпропетровської, Сумської та Донецької областей уклали всі договори з лісгоспами про закупівлю паливної деревини та розпочали доставку дров до населення прифронтових територій», - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо 

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про заборону експорту паливної деревини.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Заживлення Херсона: місто електрифіковане вже на 50%

     • 925078 переглядiв

    Окупанти обстрілюють Оріхове: у місті залишилось 15% населення

     • 883806 переглядiв

    В Україні достатньо пального, щоб стабільно пройти зиму - Шмигаль

     • 998238 переглядiв