kharkivskikh-silovikiv-vikrili-u-mlyavomu-rozsliduvanni-koruptsiynikh-sprav-de-zamishaniy-terekhov

Харківських силовиків викрили у млявому розслідуванні корупційних справ, де замішаний Терехов

 • 20755 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Харківські правоохоронці вкрай мляво розслідують кримінальні провадження про корупцію щодо комунальних підприємств та бізнесу, пов'язаного з тимчасовим мером міста Ігорем Тереховим. Про це під час круглого столу "Роль інститутів громадянського суспільства у протидії поширенню корупції в Україні", заявив кандидат на посаду харківського міського голови Дмитро Маринін, передає УНН.

Деталі

Він уточнив, що свого часу на його запит правоохоронці відкрили кілька кримінальних справ. Але до суду дійшло лише одне провадження – стосовно директора та головного бухгалтера КП "Жилкомсервіс" (Олександра Яковлєва та Ірини Кузнєцової - ред.).

"Всі інші кримінальні провадження успішно загубилися по дорозі", - заявив Маринін.

Також Маринін неодноразово закликав правоохоронців перевірити роботу сигаретних кіосків "Кісет" щодо законності.

"Там під камеру продавали неповнолітнім цигарки, горілку. Це все фіксувалося, ми викликали поліцію. Результат - нульовий", - заявив Маринін, уточнюючи, що даний бізнес пов'язаний з Тереховим.

"Тому всі мої заяви закінчуються нічим", - резюмував він.

Раніше

Депутат Харківської міської ради від “Слуги народу” та майбутній кандидат на посаду міського голови Аліна Мустафаєва у своєму Facebook розповіла про те, як в.о. міського голови Ігор Терехов обманює харків'ян та збагачується за допомогою тютюнового бізнесу.

Терехов обдурив 1 мільйон харків'ян і привласнив землю міста собі. І почнемо ми з мережі тютюнових кіосків „Кисет“. Так, саме ті „Кисет“, які, як гриби після дощу, заполонили наше місто та існують за рахунок харківських платників податків. Прізвища Терехов у списку бенефіціарів „Кисет“ звичайно ж немає, натомість є його ексдружина Олена Винник. Ще 2014 року Терехов розлучився з Оленою. Але сім'я-сім'єю, а бізнес-відносини все одно міцніші”, - повідомила вона.

Українські Національні Новини

Політика