khersonschina-rosiyani-rankom-atakuvali-aviabombami-novoberislav

Херсонщина: росіяни ранком атакували авіабомбами Новоберислав

 • 63892 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Російські військові ранком атакували авіабомбами Новоберислав. Там зафіксовано 4 прильоти. Є руйнування. Про це повідомила пресслужба Херсонської ОВА, передає УНН.

Цитата

“Вночі окупанти атакували Новоберислав. Зафіксовані 4 прильоти КАБ. Внаслідок удару зруйновані житлові будинки. На щастя, обійшлося без жертв”, — повідомили в ОВА.

Деталі

За даним очільника ОВА Олександра Прокудіна через російську агресію по Херсонщині минулої доби 5 людей зазнали поранення.

Загалом, у п’ятницю противник завдав по регіону 63 удари. Російські військові випустили загалом 301 снаряд. Били з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, БПЛА та авіації. Лише по місту Херсон ворог випустив 16 снарядів.

Найбільше окупанти били з авіації. У регіоні зафіксовані 28 прильотів КАБ. Були влучання у Бериславському та Херсонському районах. Окупанти вкотре поцілили у житлові квартали населених пунктів області. Пошкодили будівлю навчального закладу у Бериславі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На лівому березі Херсонщини знищено понад 20 окупантів — Гуменюк

Нагадаємо

Ранком 29 жовтня потужні вибухи пролунали й у Херсоні. Під обстрілом опинились прибережні райони міста. Про це повідомив у телеграмі керівник Херсонської міської адміністрації Роман Мрочко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Президент Ірану: Ізраїль перетнув "червоні лінії"

     • 223774 переглядiв

    Над Миколаївщиною уночі ППО збила два "шахеди"

     • 48207 переглядiв

    Ще плюс 660: Генштаб оновив дані про знищених окупантів

     • 145263 переглядiв

    ППО вночі знищила п’ять шахедів - Генштаб

     • 62840 переглядiв