khk-biliy-bars-pidpisav-chotirirazovogo-chempiona-ukrayini-d-tolkunova

ХК "Білий Барс" підписав чотириразового чемпіона України Д.Толкунова

 • 9913 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Білоцерківський хокейний клуб "Білий Барс" підписав контракт з 37-річним захисником Дмитром Толкуновим. Про це інформує сайт УХЛ, передає УНН.

Свою кар'єру Д.Толкунов почав в київському "Соколі", після чого переїхав до Північної Америки. Там він виступав в лігах QMJHL, IHL, AHL. Зокрема, в AHL захисник провів 189 ігор, і набрав 61 (7 + 54) очко. Після повернення з Північної Америки виступав в російській Суперлізі за "Локомотив" (Ярославль), "Амур" (Хабаровськ), "Сибір" (Новосибірськ) і Новокузнецький "Металург".
У білоруській Екстралізі виступав у складі мінських "Динамо" і "Юності", а також за київський "Сокіл" - 109 ігор, 37 (13 + 24) очок.

Нинішній сезон Д.Толкунов починав у складі "Дженералз", де в 14 іграх набрав 3 (1+2) очки при коефіцієнті корисності 0. Виступав у збірній України на трьох чемпіонатах світу в топ-дивізіоні, на Олімпійських іграх 2002 року. Чотириразовий чемпіон України, дворазовий чемпіон Білорусі.

Варто відзначити, що "Білий Барс" паралельно відзаявив воротаря Андрія Любимова, котрий в нинішньому сезоні не виходив на лід, і захисника Максима Максимовича, який провів 4 гри, однак результативних балів не набрав.

Як повідомляв УНН, дубль М.Яковлевса приніс ХК "Донбас" гостьову перемогу над "Білим Барсом".

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Вартість пального за добу не змінилася — моніторинг АЗС

     • 7210 переглядiв

    Більше 250 одиниць техніки задіяно для прибирання снігу в Києві

     • 9364 переглядiв

    Військова вантажівка зіткнулася з фурою в Рівному

     • 14800 переглядiв

    Внаслідок ДТП на Рівненщині загинуло двоє людей

     • 7274 переглядiв

    Франція скликає екстрене засідання Радбезу ООН через Алеппо

     • 12538 переглядiв