khto-iz-narodnikh-deputativ-yde-u-meri-na-mistsevikh-viborakh-2020-vidomi-vsi-prizvischa

Хто із народних депутатів йде у мери на місцевих виборах-2020: відомі всі прізвища

 • 18010 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Вчора був останній день висування кандидатів на посаду сільського, селищного та міського голови на місцевих виборах-2020, що відбудуться вже 25 жовтня. Серед переліку кандидатів на посаду очільників українських міст претендують 9 народних депутатів ІХ скликання Верховної Ради України, повідомляє УНН.

На посаду мера Києва претендують одразу три нардепи: Ірина Верещук від "Слуги народу", Олексій Кучеренко від "Батьківщини" і Сергій Шахов від "Нашого краю".

За Харків боротимуться два народних депутати — від "Слуги народу" Олексій Кучер, а від "ОПЗЖ" виступає Олександр Фельдман.

У Львові на посаду міського голови також претендують два нардепи — від "Голосу" та "Європейської солідарності" — Ярослав Рущішин і Олег Синютка відповідно.

Обміняти свій депутатський мандат на посаду мера Чернігова готовий і нардеп від партії "За майбутнє" Антон Поляков. У своєму інтерв’ю УНН він розповів, що не тримається за статус народного депутата і готовий змінити його на можливість виконувати обов’язки чернігівського міського голови та предметно змінювати в кращий бік життя містян.

Нагадаємо, раніше УНН писав, що нардеп Антон Поляков оголосив про намір стати мером Чернігова.

Українські Національні Новини

Політика