khuligan-iz-brovariv-pogrozhuvav-prodavchini-granatoyu-vdariv-yiyi-i-vtik-politsiya

Хуліган із Броварів погрожував продавчині гранатою, вдарив її і втік - поліція

 • 750516 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. У Броварах Київської області хуліган погрожував продавчині гранатою, вдарив потерпілу і втік. Поліція встановила і затримала 46-річного зловмисника, який мав при собі зброю. Про це повідомив начальник головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, передає УНН.

Цитата

«Дике зухвальство і цинізм. Хуліган із Броварів погрожував продавчині гранатою, вдарив потерпілу і втік. Наші поліцейські встановили негідника та затримали на одній із вулиць міста разом із цілим рюкзаком “сюрпризів”. 9 гранат, пістолет, 2 автомати – саме так нападник і розгулював містом. Бачимо, що цьому 46-річному лиходію бракує не лише чемності, ще й елементарної правосвідомості. На жаль, поряд не виявилось нікого, хто б міг заступитись за панянку. Добре, що хоч вчасно подзвонили в поліцію», – повідомив Нєбитов.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За незаконне поводження зі зброєю та хуліганство йому загрожує до 7 років ув'язнення.

Нагадаємо

На Буковині поліція викрила злочинців, які реалізовували фальсифіковані алкоголь та тютюнові вироби під виглядом відомих українських торговельних марок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський хоче бачити Україну в ЄС уже за два роки

     • 729211 переглядiв

    У ГУР оцінили ймовірність наступу росії у лютому

     • 660414 переглядiв