kilkist-zhertv-ataky-rf-na-kryvyi-rih-12-bereznia-zrosla-do-shesty-vilkul

Кількість жертв атаки рф на Кривий Ріг 12 березня зросла до шести - Вілкул

 • 24837 переглядiв

У Кривому Розі кількість жертв російського ракетного обстрілу 12 березня зросла до 6 осіб. 59-річний чоловік помер у лікарні від отриманих поранень, ще 7 осіб залишаються в лікарні, 3 з них - у тяжкому стані.

У Кривому Розі Дніпропетровської області кількість жертв ракетної атаки російських військ 12 березня зросла до 6 осіб - 59-річний чоловік помер у лікарні від отриманих поранень. Ще 7 осіб залишаються в лікарні, 3 з них - у тяжкому стані. Про це повідомив у понеділок голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, пише УНН.

На жаль, до 6 зросла кількість жертв ворожого ракетного удару по нашому місту 12 березня. Сьогодні вночі у лікарні від отриманих поранень помер 59-річний чоловік. Лікарі всі ці дні боролися за його життя, оперували, зробили все можливе, але численні травми були не сумісні з життям

- написав Вілкул у соцмережах.

У лікарнях на сьогодні, з його слів, перебувають ще 7 людей, поранених після того обстрілу - троє з них у тяжкому стані. Лікарі борються за їхнє життя, надається вся необхідна допомога, вказав Вілкул.

Щодо ситуації в Кривому Розі в цілому, то, за його словами, усі служби міста, лікарні, соціальні установи - працюють.

"Аварійні графіки відключень, запроваджені вчора вдень енергетиками, вночі було скасовано. Але ситуація непроста, ліквідація наслідків ворожих ударів продовжується. Тому про всяк випадок тримайте зарядженими гаджети та павербанки", - повідомив Вілкул.

Нагадаємо

24 березня у Кривому Розі через ворожі удари запровадили екстрені відключення світла.

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Енергетики зробили неймовірне: у Харкові запустили рух метро

 • 29884 переглядiв

Буданов розповів чи бере участь у спецопераціях ГУР

 • 30578 переглядiв

Війська рф завдали 258 ударів по Запорізькій області: жертв немає

 • 28860 переглядiв