kiyiv-gotoviy-do-opalyuvalnogo-sezonu-na-97-kmda

Київ готовий до опалювального сезону на 97% – КМДА

 • 15660 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Готовність Києва до опалювального сезону на сьогодні складає 97%. Про це під час розширеного засідання колегії Київської міської державної адміністрації заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає УНН.

"На сьогодні місто готове до пуску тепла на 97%. Першою традиційно запускається соціальна сфера за індивідуальними заявками. Однак ми не припинили роботу, і поки дозволяють погодні умови, ми продовжуватимемо ремонти та заміну мереж і обладнання, щоб більш якісно увійти в сезон теплопостачання", - зазначив Пантелеєв.

При цьому він додав, що в ході підготовки до зими на київських теплоелектроцентралях: ТЕЦ № 5 та ТЕЦ № 6 – замінили та відремонтували понад 1,5 тисячі одиниць обладнання.

При цьому, директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко під час робочої наради повідомив, що підготовка міського господарства до проходження опалювального періоду 2019-2020 року в Києві здійснюється в установленому порядку відповідно до затвердженого плану, і наразі Київ готовий розпочати опалювальний сезон. За його словами, згідно з планами, вже з понеділка, 30 вересня, за індивідуальними заявками розпочнеться підключення теплопостачання до лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери.

У свою чергу, директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Іван Федоров під час розширеного засідання Колегії КМДА повідомив, що всі транспортні підприємства Києва готові до осінньо-зимового періоду на 85%.

За його словами, наразі підприємства корпорації "Київавтодор" заготовили 38,3 тис. тонн солі (100%) та 33,5 тис. тонн піску (96%). Також заплановано підготувати до роботи 531 одиницю спеціалізованої техніки для цілодобових чергувань і змінної роботи. На сьогодні підготовлено 296 одиниць (60%), щодо решти проводяться роботи з ремонту та підготовки техніки.

Одночасно укладаються договори з організаціями міста на залучення допоміжної прибиральної техніки, у разі виникнення надзвичайної ситуації (планується укласти договори на залучення до 147 од.).

Нагадаємо, об’єкти соціальної сфери у столиці з 30 вересня будуть підключені до опалення.

Напередодні УНН повідомляв, що через відсутність кворуму КМДА перед початком опалювального сезону залишилася низка невирішених проблем.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Київ готовий до опалювального сезону на 97% – КМДА

     • 15660 переглядiв

    У серпні відбулося зниження держборгу – Мінфін

     • 7476 переглядiв

    Вчитель побив учня під час уроку в одній зі шкіл Буковини

     • 11568 переглядiв

    Кількість ворожих обстрілів у зоні ООС надвечір зросла до 14

     • 8594 переглядiв

    В Україні зросли борги по зарплатах – Держстат

     • 9383 переглядiв