kiyivschina-u-dvokh-rayonakh-fiksuyut-zlochini-okupantiv-proti-mirnogo-naselennya

Київщина: у двох районах фіксують злочини окупантів проти мирного населення

 • 87349 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. У Бучанському та Броварському районах Київської області на сьогодні правоохоронці проводять фіксацію злочинів, які вчинили російські окупанти проти мирного населення, повідомив голова Київської ОВА Олександр Павлюк у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Бучанський та Броварський райони. На територіях населених пунктів, які були окуповані, тривають роботи з розмінування та зачистки. Аварійні бригади працюють над відновленням водо-, електро- та газопостачання. Правоохоронці фіксують злочини, заподіяні окупантами щодо мирного населення", - повідомив Павлюк.

Деталі

Що стосується інших районів Київщині, зі слів голови ОВА, ситуація наступна:

  • Обухівський, Бориспільський, Білоцерківський, Фастівський райони. Ситуація на цих територіях спокійна та контрольована. Триває посівна. Об'єкти критичної інфраструктури працюють у звичному режимі.
  • Вишгородський район. Вишгородська, Петрівська та Пірнівська громади – без змін, населенню надається необхідна допомога. В Іванківській, Димерській та Поліській громадах відсутній зв‘язок та електропостачання. Здійснюються заходи щодо нормалізації ситуації та відновленню інфраструктури на цих територіях. Славутич ще потребує продуктів харчування та медикаментів.

Доповнення

Бучанська міська рада повідомила, що у Бучі розпочалася ексгумація тіл, похованих у братській могилі. Ці люди загинули під час рашистської окупації.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Словаччина передала Україні С-300 – прем'єр

     • 268620 переглядiв

    Деякі блокпости у Києві можуть прибрати - командувач сил ТрО

     • 148066 переглядiв

    Велика Британія ввела санкції проти доньок путіна

     • 169227 переглядiв