klymenko-obhovoryv-z-hlavoiu-mvs-azerbaidzhanu-humanitarnu-spivpratsiu-ta-mihratsiinu-polityku

Клименко обговорив з главою МВС Азербайджану гуманітарну співпрацю та міграційну політику

 • 21235 переглядiв

Україна та Азербайджан обговорили гуманітарну співпрацю, включаючи підтримку Азербайджану в розмінуванні українських земель та завершення роботи над оновленими угодами про боротьбу з організованою злочинністю та міграційну політику, під час онлайн-зустрічі між міністрами внутрішніх справ двох країн.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко провів онлайн-зустріч зі своїм азербайджанським колегою Вілаятом Ейвазовим. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу МВС.

Деталі 

Під час перемовин сторони зосередились на гуманітарній співпраці. Зокрема, підтримку в розмінуванні українських земель.

У МВС нагадали, що Україна активно використовує машину механізованого розмінування, яку Баку передало українським рятувальникам. 

Окрім того, Україна та Азербайджан працюють над домовленістю щодо боротьби з організованою злочинністю.

Кулеба провів телефонну розмову з очільником МЗС Вірменії: обговорили динаміку безпекової ситуації в Україні та на Південному Кавказі02.05.24, 17:48

Боротьба з організованою злочинністю та міграційна політика - теж у фокусі уваги. Зараз наші фахівці разом з МВС Азербайджанської Республіки допрацьовують оновлені угоди про співпрацю у цих напрямках

- резюмували в МВС.

У підсумку Клименко подякував міністру Ейвазову за надану допомогу. Та основне - за чітку та незмінну позицію підтримки України.

Нагадаємо

Україна запросила Азербайджан взяти участь на найвищому рівні у Міжнародному мирному саміті у Швейцарії та Конференції з питань відновлення України в Берліні.

Популярні

Новини по темі

Цього тижня лукашенко прибуде до москви з робочим візитом

 • 23537 переглядiв