kolaborantiv-ta-yikhni-simyi-vivozyat-z-khersonu-do-okupovanogo-krimu-genshtab

Колаборантів та їхні сім'ї вивозять з Херсону до окупованого Криму – Генштаб

 • 157352 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. В Херсоні вживаються заходи щодо вивезення колаборантів та їхніх сімей до тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«В Херсоні окупанти змушені залучати підрозділи росгвардії до інженерного обладнання позицій навколо міста. Одночасно вживаються заходи щодо вивезення колаборантів та їхніх сімей на територію тимчасово окупованої території АР Крим», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, Генштаб повідомляє, що проводиться планова ротація підрозділів збройних сил республіки білорусь, що залучаються до охорони державного кордону.

«Зберігається загроза завдання ракетних та авіаударів, а також застосування ударних БпЛА “Shahed -136” з території республіки білорусь», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що російські загарбники посилюють фільтраційні заходи у Херсонській області та розпочали процес евакуації так званих “державних” установ. З Херсона на тимчасово окуповану територію Криму вивозять співробітників та майно банків і пенсійного фонду.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ефіопія пообіцяла захопити аеропорти та інші об'єкти у Тиграї

     • 214546 переглядiв

    Наші повертаються додому: Україна звільнила з полону 108 жінок

     • 189698 переглядiв

    рашисти тримають у Чорному морі кораблі із 16 "Калібрами"

     • 157787 переглядiв